Fostul ministru MAE Andrei Marga, refuzat de diplomația germană ca ambasador la Berlin

Fostul ministru MAE Andrei Marga, refuzat de diplomația germană ca ambasador la Berlin
Fostul ministru de Externe Andrei Marga a fost refuzat de diplomația germană pentru funcția de ambasador al României la Berlin, asta după ce premierul Victor Ponta anunțase că Marga va ocupa o altă funcție...

Fostul ministru de Externe Andrei Marga a fost refuzat de diplomația germană pentru funcția de ambasador al României la Berlin, asta după ce premierul Victor Ponta anunțase că Marga va ocupa o altă funcție publică după destituirea de la MAE, arată Monitorul de Cluj.

Relațiile dintre România și Germania au fost ruinate de Andrei Marga și Victor Ponta, premierul lansând un atac direct la adresa cancelarului Angela Merkel.

Vezi AICI ce aspus Victor Ponta la adresa Germaniei.

De altfel, Andrei Marga a fost catalogat de președintele suspendat drept o calamitate pentru România, adăugând că nominalizarea acestuia ca ambasador la Berlin ar fi lamentabilă.

Andrei Marga a fost înlocuit în fruntea MAE de Titus Corlățean, în timpul micii-remanieri a Guvernului, efectuate de Victor Ponta, acesta fiind obligat să opereze anumite schimbări după demisia ministrului MAI, Ioan Rus.