Soția lui Costică Ștefănescu infirmă varianta sinuciderii: Ar fi căzut din cauza sedativelor

Soția lui Costică Ștefănescu infirmă varianta sinuciderii: Ar fi căzut din cauza sedativelor
Foto: gsp.ro

Soția fostului căpitan al Universității Craiova, Costică Ștefănescu care a decedat, marți, la Spitalul Militar din Capitală, susține că acesta nu s-ar fi sinucis, relatează Sport.ro.

Ea a declarat că Ștefănescu se afla sub influența unor sedative foarte puternice, iar în momentul în care a dorit să deschidă geamul s-a dezechilibrat și a căzut.

Atât soția sa, cât și prietenii fostului fotbalist sunt de părere că moartea sa a fost una accidentală, considerând că nu ar fi fost capabil de un asemenea gest.

Dimineața la ora 7 am ajuns la el, dormise foarte prost și le-am spus doctorilor să-i dea calmante. Cele de duminică nu și-au făcut efectul. Și atunci a vorbit domnul doctor cu altcineva și i-a dat alte calmante. El i-a spus doctorului că are nevoie la toaletă, doctorul mi-a spus că trebuie să meargă des pentru a elimina substanțele din perfuzii. Și i-a spus să respire adânc. Și cred că atunci când s-a dus la toatetă, s-a dus la geam să ia aer, geamul era foarte jos, și cred că a căzut de acolo fiind amețit de acele tranchilizante foarte puternice, a declarat soția lui Costică Ștefănescu.  

Costică Ștefănescu va fi adus joi la Craiova și va fi depus pe Stadionul ”Ion Oblamenco” timp de două ore.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă la cimitirul Sineasca din Zona Eroilor, lângă mormântul lui Cristi Neamțu.

Tags: