Victor Babiuc, despre condamnarea sa: Este o rușine pentru justiția românească

Victor Babiuc, despre condamnarea sa: Este o rușine pentru justiția românească
Foto: Libertatea

Fostul ministru al Apărării Victor Babiuc a spus, luni, privind condamnarea sa la doi ani de închisoare cu executare în dosarul MApN, că această decizie este una rușinoasă pentru justiția din România, potrivit Mediafax.

Această condamnare este o ruşine pentru justiţia românească. Este ca pe vremea comuniştilor. Nu contează probele, ci doar dorinţa de a da o anumită pedeapsă„, a declarat Victor Babiuc.

Acesta a adăugat că așteaptă ca autoritățile să-l ia de acasă și să-l duc în arest.

Aştept să vină să mă ia să mă ducă la penitenciar. Tocmai îmi fac bagajul. Sunt acasă în Bucureşti. Eu mă aşteptam la orice. Ştiu cum a pornit acest proces. Nu sunt atât de naiv în materia asta. După ce la fond s-a dat o hotărâre în care au fost demontate toate acuzaţiile şi sunt fără nici un fel de probă şi împotriva legilor româneşti. Aveam oarecare îndoială că vor avea curajul să îşi bată joc de un dosar şi de nişte oameni. Dorinţa politică este mai puternică decât cea legată de aflarea adevărului„, a spus Babiuc.

Fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în formă calificată în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe