INCREDIBIL… Frans Timmermans și comisarul european pe Justiție, vizați într-un dosar penal la Secția specială pentru investigarea magistraților

INCREDIBIL... Frans Timmermans și comisarul european pe Justiție, vizați într-un dosar penal la Secția specială pentru investigarea magistraților
Foto: Hepta - Lucian Muntean

Lumea Justiției, publicație apropiată PSD, susține că prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, comisarul european pe Justiție, Vera Jourova, Procurorul General al României, Augustin Lazăr, și șefa reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Cristea, vor trebui să dea explicații în fața Secției speciale pentru investigarea infracțiunilor din Justiției, într-un dosar penal deschis chiar în urma unei plângeri formulate de publicație.

Luju.ro a formulat plângerea susținând că Raportul MCV din 13 noiembrie 2018 a fost ”falsificat grosolan”. Acuzațiile: grup infracțional organizat, abuz în serviciu, fals intelectual, comunicare de informații false.

Miercuri, Secția specială a informat redacția Lumea Justiției că plangerea a fost înregistrată la aceasta structură, fiind constituit dosarul nr. 295/P/2019.