Ce mâncare trebuie consumată pentru o viață sănătoasă: Ce alimente stopează și regresează cancerul (VIDEO)

Ce mâncare trebuie consumată pentru o viață sănătoasă: Ce alimente stopează și regresează cancerul (VIDEO)

Cu toţii ne dorim să mâncăm sănătos şi facem eforturi mai mari sau mai mici în acest sens. Alimentaţia sănătoasă este chiar posibilă, însă trebuie să avem grijă și la cele mai mici detalii atunci când preparăm mâncarea.
În emisiunea ”Talk B1”, de duminică dimineață, Irina Petraru, alături de invitatul său Virgiliu Stroescu, medic nutriționist, au vorbit despre mâncarea sănătoasă.

Medicul nutriționist a declarat că alimentele pregătite la grătar nu sunt sănătoase pentru organism deoarece fumul este toxic și emană benzpiren, o substanță cancerigenă pentru plămâni. Astfel, echivalentul fumului emanat dintr-un kilogram de carne gătit la grătar este reprezentat de 700 de țigări.

Virgiliu Stroescu recomandă, pentru o alimentație mai sănătoasă, să se pună, alături de carne, o salată, să se consume fructe și să se renunțe la sosurile cumpărate din magazine.

Totodată, medicul nutriționist a afirmat că cea mai bună legumă pentru oprirea dezvoltării cancerului este broccoli, dar și varza, gulia, ridichea și conopida sunt alimente care ajută la stoparea acestei boli.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.