CORONAVIRUS | Primăria Sectorului 4 a oferit sprijin logistic spitalelor ‘Marie Curie’ și ‘Sfântul Ioan’, în vederea restricționării accesului vizitatorilor

CORONAVIRUS | Primăria Sectorului 4 a oferit sprijin logistic spitalelor 'Marie Curie' și 'Sfântul Ioan', în vederea restricționării accesului vizitatorilor

Primăria Sectorului 4 a oferit sprijin logistic Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie” și Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan”, în vederea restricționării accesului vizitatorilor în incinta unităților spitalicești, ca urmare aprocesului de implementare a măsurilor prevăzute de Hotărârea nr. 6 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Totodată, Primăria Sectorului 4 va veni în sprijinul persoanelor în nevoie, aflate în izolare la domiciliu sau în carantină. Instituția va punela dispoziție, gratuit, alimente, apă, medicamente și orice alte bunuri necesare traiului și igienei corporale în perioada izolării.

Astfel, persoanele aflate în izolare la domiciliu sau în carantină pot solicita sprijinul autorității locale sunând la 021.9441 – numărul unic de urgență la nivelul Sectorului 4, disponibil 24 de ore din 24.

„Sectorul 4 al Municipiului București își reafirmă angajamentul de a pune la dispoziția autorităților, la cererea acestora, atât personal medical din rețeaua DGASPC Sector 4 cât și sprijin pentru completarea rezervelor de alimente și de medicamente, dacă acest lucru este cerut de autorități.

Mai mult decât atât, în caz de necesitate, Primăria Sectorului 4 va oferi orice fel de suport logistic unităților sanitare”, afirmă reprezentanții instituției.