COȘMAR la vămile din sudul ţării. Cozile sunt kilometrice, iar mașinile așteaptă chiar și două ore pentru a fi verificate (VIDEO)

COȘMAR la vămile din sudul ţării. Cozile sunt kilometrice, iar mașinile așteaptă chiar și două ore pentru a fi verificate (VIDEO)

Coşmar la vămile din sudul ţării. Cozile sunt kilometrice, în condiţiile în care controalele s-au intensificat la graniţe, iar românii care lucrează în străinătate se întorc de sărbători acasă, informează B1 TV.

Cozi kilometrice de la vămile din ţară cu o săptămână înainte de Paşte. Tot mai mulţi români vin acasă de Sărbători sau pleacă în vacanţe. Din acest motiv, controalele s-au înăsprit la toate punctele de frontieră. Autoturisme şi camioane au trebuit să aştepte chiar și două ore, pentru a fi făcute de către vameși toate verificările impuse de Uniunea Europeană.

”Se înregistrează o creştere uşoară a timpilor de aşteptare. La punctul de trecere a frontierei Borş, la intrarea în ţară timpii de aşteptare sunt de 20 de minute la autoturisme şi 40 de minute la ieşire, iar la camioane 30 minute la intrare, respectiv 110 minute la ieşire. Cozi sunt, se lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de frontieră Borş, s-a suplimentat personalul care efectuează controlul documentelor, precum şi echipamentele necesare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Bihor.

Controalele amănunţite au fost propuse de Comisia Europeană după atentatele de la Paris din 13 noiembrie 2015.

Coşmar la vămile din sudul ţării. Cozile sunt kilometrice, iar mașinile așteaptă chiar și două ore pentru a fi verificate

#DIRECT_ONE_xshw7g#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul ACESTA şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Urmăriți B1TV.ro și pe