Decizia de carantinare a lui IPS Teodosie rămâne în vigoare. Apelul formulat de arhiepiscop, respins de Tribunalul Constanţa

Decizia de carantinare a lui IPS Teodosie rămâne în vigoare. Apelul formulat de arhiepiscop, respins de Tribunalul Constanţa
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Decizia de carantinare a arhiepiscopului Tomisului rămâne în vigoare. IPS Teodosie a contestat hotărârea, dar Judecătoria Constanța i-a respins solicitarea. Preotul a contestat verdictul, dar, vineri, Tribunalul Constanţa i-a respins apelul. Decizia dată astăzi de magistrații Trbunalului e definitivă.

IPS Teodosie trebuie să stea în carantină

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti a dispus că IPS Tedoosie să stea în carantină deoarece, în perioada 16 – 20 ianuarie, a fost plecat în Iordania.

Arhiepiscopul nu a vrut, însă, să stea în carantină și a contestat decizia la Judecătoria Constanța. Aceasta i-a respins solicitarea, dar cum hotărârea instanței nu era definitivă, el a atacat-o la Tribunalul Constanța.

Vineri, Tribunalul Constanța a respins definitiv solicitarea preotului de a fi ridicată măsura carantinei.

IPS Teodosie, amendat de trei ori într-o zi

Arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat de trei ori într-o singură zi.

El a primit amenzi în valoare totală de 3.000 de lei pentru că a fost a diverse evenimente publice când trebuia să stea în carantină.

Arhiepiscopia Tomisului l-a apărat pe acesta, susținând că a fost informat prea târziu că trebuie să stea în carantină.

Urmăriți B1TV.ro și pe