Doreii din Prahova s-au luat la întrecere. Tot mai multe lucrări din bani publici sunt făcute în bătaie de joc (VIDEO)

Doreii din Prahova s-au luat la întrecere. Tot mai multe lucrări din bani publici sunt făcute în bătaie de joc (VIDEO)
Foto: adevarul.ro

Tot mai multe lucrări din bani publici sunt executate hilar în județul Prahova, arată B1 TV. Boscheţi spoiţi cu var, copaci plantaţi în mijlocul trotuarului, mese de tenis de masă ascunse de ochii lumii, sau veceuri suspendate. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele realizate de inegalabilii "Dorei din Prahova".

Localnicii din Breaza s-au trezit peste noapte cu un trotuar turnat în jurul a opt copaci ornamentali. Asta după ce un cetăţean care tocmai îşi amenajase curtea a refuzat să accepte tăierea celor opt pomi pe care îi plantase în afara gardului, chiar dacă terenul nu se afla în proprietatea lui.

Autorităţile au mers însă mai departe cu realizarea trotuarului, chiar dacă era finanţată din fonduri europene. Lucrarea n-a ieșit nici pe departe așa cum era în proiect. La vedere stă azi un trotuar lat de 80 de centimetri, pe care din doi în doi metri sunt amplasați pomi.

Doreii din Prahova s-au luat la întrecere. Tot mai multe lucrări din bani publici sunt făcute în bătaie de joc

#DIRECT_ONE_j2pci0#

În Câmpina, cum a apărut primul semn că iarna a trecut, autorităţile locale au trecut la curăţenia de primăvară. Este o tradiţie în oraş ca tot ce înseamnă tulpină de copac sau stâlp de electricitate să fie vopsit în alb de la bază până la jumătate.

În acest sezon s-a ajuns la un alt nivel, aşa că muncitorii au vopsit în alb şi boscheţii. Tot în Câmpina, autorităţile locale s-au gândit că localnicii trecuţi de prima tinereţe, ar trebui să lucreze mai mult pentru a avea o condiţie fizică mai bună. Astfel au amenajat o alee într-o curbă de aproape 90 de grade.

Dorel de Prahova a ajuns și în Ploieşti. În Parcul Municipal Vest, proiect realizat din fonduri europene în valoare de 17 milioane de euro, au fost amplasate mese pentru pasionații tenisului de masă. Însă buruienile au crescut enorm, iar mesele de ping-pong au devenit impracticabile.

O situaţie trasa la indigo se regăseşte și în comuna prahoveană Proviţa de Sus. Primăria a cheltuit aproape două milioane de euro pentru 900 de metri de drum care nu poate fi folosit decât şase luni pe an, în timpul sezonului cald. Asta din cauza unor pante foarte abrupte, demne de Transfăgărăşan. Mai mult, cei 900 de metri se opresc brusc într-o pădure şi sunt înconjuraţi de stâlpi de electricitate care nici măcar nu funcționează.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)