Explozie într-un bloc din Vatra Dornei: O femeie a suferit arsuri. Un proprietar a rămas blocat în apartamentul său (VIDEO)

Explozie într-un bloc din Vatra Dornei: O femeie a suferit arsuri. Un proprietar a rămas blocat în apartamentul său (VIDEO)
Captură Video B1 TV

O explozie s-a produs într-un apartament dintr-un bloc din județul Suceava. O femeie în vârstă de 79 de ani a suferit arsuri la nivelul mâinilor și pe față. În urma deflagrației, un apartament a fost distrus, iar alte 18 au fost afectate, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava, în cadrul Știrilor B1 TV prezentate de Andreea Moraru.

Explozie într-un bloc din Vatra Dornei, Suceava

„Blocul de locuițe se află în municipiul Vatra Dornei. Am intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere, dar și cu sprijinul colegilor de la Serviciul de Ambulanță Județean.

O femeie de 79 de ani a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor și pe față, dar ea era conștientă și cooperantă. A fost transprotată la spital pentru investigații supliementare.

Am avut și o ușă metalică de la intrarea unui apartament la etajul al doilea, care a fost deformată, iar în interior a rămas blocat proprietarul. Colegii mei, cu accesorii pentru descarcerare, au deblocat ușa și au eliberat persoana care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Alin Găleată.

Purtătorul de cuvânt ISU Suceava a mai precizat că un apartament a fost distrus și încă 18 afectete, având probleme minore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:00 - Luis Enrique, demis de la naționala Spaniei după eliminarea prematură de la Cupa Mondială din Qatar
13:55 - Tinerii de la Partida Romilor vă invită să învățați limba romani
13:47 - Franța e pentru aderarea României, Bulgariei și Croației la Schengen. Gerald Darmanian: „Sunt țări prietene, surori, care au făcut eforturi enorme pentru a putea controla frontierele europene”
13:31 - Ambasada Ucrainei la Chișinău amenințată că în sediul instituției a fost amplasată o bombă. Poliția caută autorul mesajului
13:30 - Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, este diagnosticată cu o boala denumită „Sindromul persoanei rigide”, o boală rară, care transformă bolnavii în „statui umane
13:28 - Crimea este în continuare expusă atacurilor ucrainene, recunoaște Kremlinul / Forțele ruse susțin că au doborât o dronă în portul Sevastopol, cel mai mare oraș al peninsulei anexate ilegal
13:24 - Un parașutist militar și-a pierdut viața în urma unor salturi programate
13:11 - Ungaria importă zilnic circa 1.200 de tone de sare din Salina Praid, din România. Din cauza războiului, sarea noastră a înlocuit-o pe cea din Ucraina
13:08 - Șofer de TIR din Constanța, beat de abia stătea în picioare: „Cum conduceți așa”
13:06 - Ieri ne numea „Vestul sălbatic al Europei”, azi vorbește la superlativ despre români. Eurodeputatul german Guido Reil, discurs emoționant după o vizită în România: „Îmi cer iertare mândrului popor român” (VIDEO)