Fiica ucigaşului de la Oneşti, violentă cu presa, în faţa spitalului! Femeia i-a speriat pe toţi cu reacţia ei

Fiica ucigaşului de la Oneşti, violentă cu presa, în faţa spitalului! Femeia i-a speriat pe toţi cu reacţia ei

Gheorghe Moroșan, criminalul de la Oneşti, are două fiice. Una locuieşte în străinătate, iar alta în România. Fata care a rămas în ţară şi-a vizitat, azi, tatăl la spital.

Femeia a fost rugată de reprezentanţii presei aflaţi în faţa unităţii spitaliceşti să comenteze starea de sănătate a părintelui său. Fiica ucigaşului a avut, însă, o reacţie ce a speriat pe toată lumea. A început să ţipe şi să se poarte, în general, agresiv. A plecat val-vârtej şi, înainte să se urce într-un Mercedes S Classe, a strigat cât a ţinut-o pieptul: „Lăsaţi-mă, nu mă mai hărţuiţi atât!”.

Marţi, i-a luat apărarea criminalului

Fiica criminalului din Onești i-a luat apărarea tatălui său și spune că acesta nu era un om violent. Femeia susține că a fost scoasă de jandarmi și de executorul judecătoresc din apartament și că familia ei nu a primit niciodată documentele care să arate că locuința nu le mai aparține.

În plus, tânăra spune că tatăl ei nu este un om violent și exclude varianta unui plan de răzbunare plănuit din timp.

Gheorghe Moroșan a fost detubat

Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, a fost detubat. 4 polițiști îl păzesc, în spital. „Am vorbit cu șeful secției de Chirurgie, mi-a spus că pacientul a fost detubat și este pe Terapie Intensivă, este sub supraveghere medicală. Starea lui nu este dintre cele mai bune pentru că, după operație, dar speră ca într-o zi – două starea de sănătate să îi permită să fie audiat”, a declarat managerul Spitalului Municipal Onești.

Medicii au scos din corpul lui Gheorghe Moroșan 9 gloanțe. Dintre acestea, 2 erau letale și 7 de cauciuc. În prezent, autorul dublei crime este păzit de 4 polițiști: doi în salon și doi la ușă. Momentan, Moroșan rămâne în spital, pentru că necesită în continuare de îngrijiri medicale și cel mai probabil, va fi mutat apoi la Spitalul Bacău.

Tags: