Gabriela Firea solicită conducerii RATB demiterea vatmanului responsabil de incidentul „deosebit de grav” petrecut în Capitală

Gabriela Firea solicită conducerii RATB demiterea vatmanului responsabil de incidentul deosebit de grav petrecut în Capitală

Primarul General, Gabriela Firea, solicita conducerii RATB demitereavatmanului responsabil de incidentul deosebit de grav petrecut miercuri, pe linia tramvaiului 1, din Capitala.

Amintim că in statia Lunca Barzesti, un copil si bunicul sau au vrut sa coboare in statie, insa vatmanul nu s-a asigurat ca au coborat toti pasagerii. Bunicul nu a reusit sa coboare, in consecinta copilul a ramas nesupravegheat pe refugiu, alergand dupa tramvai. (Detalii AICI)

”Solicit de urgenta desfacerea contractului de munca a acestui vatman iresponsabil, un astfel de comportament nu poate fi tolerat sub nicio o forma, mai ales atunci cand vorbim despre siguranta unui copil. Angajatii RATB trebuie sa fie un exemplu de conduita in trafic, iar intamplarea de astazi, desi un incident izolat, pune intr-o lumina proasta si activitatea celorlalti soferi RATB care isi desfasoara activitatea responsabil, avand ca prioritate siguranta calatorilor. Neatentia vatmanului va fi sanctionata ca atare, concedierea fiind oricum o masura mult prea blanda, in comparatie cu o posibila tragedie care ar fi putut sa aiba loc”, a spus primarul general, Gabriela Firea.