O studentă străină, atacată în plină zi, într-un parc din Timișoara. Un bărbat a încercat să o sugrume, după care a fugit

O studentă străină, atacată în plină zi, într-un parc din Timișoara. Un bărbat a încercat să o sugrume, după care a fugit
foto: Pixabay

O studentă thailandeză și-a văzut moartea cu ochii într-un parc din Timișoara. Femeia a fost atacată cu brutalitate de un individ, din senin.Atacatorul a venit dinspate şi a lovit-o în faţă, apoi a încercat să o strângă de gât.

„Nu ştiu ce voia de la mine, dar cred că voia să leşin. Mi-era teamă că o să mor”, a declarat victima.

Șansa victimei a fost că țipetele disperate i-au fost auzite de câţiva trecători, care l-au pus pe fugă pe individ. Spre norocul ei, în apropiere se mai aflau câţiva trecători.

„Am văzut doi oameni şi am alergat spre ei să le cer ajutorul. Le-am spus că cineva mă atacase şi nu ştiu cine e”.

Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal culeziuni la nivelul fetei și al gâtului, potrivitopiniatimisoarei.ro.

Soţul femeii a povestit că la scena de groază au asistat alte trei fete, care au fugit de frică.Poliţiştii încearcă acum să-l găsească pe agresor.

Femeia de 35 de ani este studentă în anul 4 la medicină și obișnuiește să-și plimbe zilniccâinele în zonă.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe”, a declaratAlexandra Petrovici, de laIPJ TM.