Alertă: Un băiat de 3 ani a fost dat în urmărire națională. Ce s-a întâmplat cu copilul (FOTO)

Alertă: Un băiat de 3 ani a fost dat în urmărire națională. Ce s-a întâmplat cu copilul (FOTO)

Un copil de trei ani din orașul dâmbovițean Pucioasa este căutat de autorități după ce mama lui a reclamat că băiatul a fost luat de tatăl său, conform programului de vizită stabilit de instanță, dar nu l-a mai adus înapoi, informează Digi 24.

Copilul, care se numeşte Nicola Iordan Mario Ion, a fost dat în urmărire națională.

„În cursul serii de 16 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fostul concubin a luat minorul, de 3 ani, însă nu i l-a mai înapoiat conform programului de vizită stabilit de Tribunalul Dâmboviţa. Minorul, fiul bărbatului, era îmbrăcat cu pantaloni de culoarea neagră, o geacă bleumarin, iar în picioare purta ghete de culoare maro, De asemenea, pe cap, purta o căciulă galbenă”, au transmis reprezentanții IPJ Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, băiatul are are 98 de cm înălţime şi o greutate de 14 kilograme.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, iar persoanele care au informații care pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de Poliție.