Tragedie în județul Botoșani. Un copil de 2 ani a căzut într-o fântănă și a murit, la Flămânzi (VIDEO)

Tragedie în județul Botoșani. Un copil de 2 ani a căzut într-o fântănă și a murit, la Flămânzi (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Un copil în vârstă de 2 ani a căzut în fântâna unei locuințe din orașul Flămânzi și a murit în urma incidentului, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Nenișcu, vineri, la Știrile B1 TV prezentate de Ștefan Pășcuță.

IPJ Botoșani, precizări pe B1 TV despre tragedia de la Flămânzi

„Am fost sesizați cu privire la acest eveniment pe data de 8 iunie, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor în vârstă de 2 ani a căzut într-o fântână. Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că un bărbat împreună cu minorul de 2 ani se aflau în curtea locuinței unei cunoștințe din orașul Flămânzi, împrejurare în care minorul ar fi căzut într-o fântână (…), accesul putând să se facă de la nivelul solului”, a spus Delia Nenișcu.

Cauza decesului va fi stabilită de autopsie.

„A fost solicitat un echipaj de ambulanță să intervină, ocazie cu care acesta a constatat decesul minorului. Se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment. A fost dispusă, de asemenea, efectuarea unei autopsii, care va stabili cauza decesului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Urmăriți B1TV.ro și pe