Cruzime fără margini în Tulcea: Câini vânați cu arbaleta pe străzile din Babadag (VIDEO)

Cruzime fără margini în Tulcea: Câini vânați cu arbaleta pe străzile din Babadag (VIDEO)

Cruzime de neimaginat în judeţul Tulcea! Un bărbat a ucis un câine și a rănit un altul, după ce i-a vânat cu arbaleta pe străzile orașului Babadag, informează B1 TV. Cruzimea individului, a cărui identitate este încă necunoscută, a fost semnalată pe Facebook de o clinică veterinară din localitate. Unul dintre căţeluşii salvaţi a fost deja adoptat.

Localnicii din Babadag au fost martorii unor scene de groază, vineri, atunci când un bărbat a ucis un câine și a rănit un altul cu arbaleta pe străzile orașului Babadag.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

IMAGINI HORROR LA MORMÂNTUL LUI CORNEL GALEȘ! ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU AJUNS ÎN CIMITIR! INCREDIBIL CUM ARATĂ TRUPUL (GALERIE FOTO)

Medicii de la clinica veterinară, care au semnalat cazul pe Facebook, au anunțat că au încercat să salveze câinii după ce aceștia au fost aduși în stare foarte gravă la cabinet de o localnică, ce i-a găsit într-o baltă de sânge. O femelă care avea trei pui a fost ucisă după ce bărbatul i-a perforat cutia toracică. Puii ei au rămas în cabinetul veterinar, iar doctorii au făcut apel la localnici pentru ca aceștia să fie adoptați, după ce au rămas fără mamă.

INCENDIAR! ALEX VELEA ȘI ANTONIA AU FĂCUT-O ÎN PUBLIC: „M-A FĂCUT ATÂT DE FERICIT, M-A ÎMPLINIT…”

Al doilea câine a fost stabilizat de doctori, după ce săgeata arbaletei i-a perforat traheea. Cel de-al treilea, care nu a fost atins de săgeți, a fost dus la cabinet traumatizat, după cum au observat veterinarii.

Aceștia, împreună cu femeia care i-a găsit și i-a transportat la cabinet, au făcut un apel public către comunitate să se mobilizeze, pentru a încerca să identifice persoana care a atacat cu cruzime cele trei animale, iar acesta să fie predată poliției.

A SPUS ADIO MARIAJULUI ȘI COPILULUI. TOTUL DESPRE DIVORȚUL LUI CABRAL

Între timp, potrivit paginii de Facebook a cabinetului veterinar unde căţeii salvaţi au fost duşi, unul dintre pui a fost deja adoptat.

Urmăriți B1TV.ro și pe