Radu Banciu, despre ce îl recomandă pe Ciolacu să fie preşedintele Camerei Deputaţilor: Mergea la pescuit cu stăpânul lui, Liviu Dragnea, şi la vânătoare cu Omar Hayssam (VIDEO)

Radu Banciu, despre ce îl recomandă pe Ciolacu să fie preşedintele Camerei Deputaţilor: Mergea la pescuit cu stăpânul lui, Liviu Dragnea, şi la vânătoare cu Omar Hayssam (VIDEO)
Foto: captură B1TV

Radu Banciu a comentat, în ediţia de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu, numirea lui Marcel Ciolacu în fruntea Camerei Deputaţilor în locul lui Liviu Dragnea.

„Nu te poţi lăuda că ai pus ştampila pe un infractor sau pe un gunoi. Sunt oameni mici, sunt oameni care nu au cunoştinţe, nu sunt personaje de anvergură, nu modifică istoria Europei, nu modică nici măcar societatea. Sunt nişte trepăduşi care pentru că nu au reuşit în nişte domenii în care competenţele sunt obligatorii s-au refugiat în politică. (…)

Uite cum este acest Ciolacu care a devenit astăzi după mazilirea lui Dragnea al treilea om în stat, este noul preşedinte al Camerei Deputaţilor. Faptele lui de vitejie sunt două: mergea la pescuit cu Liviu Dragnea, care era stăpănul lui, şi mergea la vânătoare cu Omar Hayssam. Astea sunt faptele lui. El nu avea şcoli făcute pe nu ştiu unde, nu a scris adevărate cărţi, nu a ţinut discursuri pe la universităţi, nu se pricepea la nimic”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)