Irina Tănase, „lovită” în vizitele la Liviu Dragnea. Radu Banciu: „Ăștia s-au dus la pușcărie și se cred acolo Dumnezei” (VIDEO)

Irina Tănase, „lovită” în vizitele la Liviu Dragnea. Radu Banciu: „Ăștia s-au dus la pușcărie și se cred acolo Dumnezei” (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, situația Irinei Tănase, care a fost lăsată fără dreptul de a profesa de către Consiliul de Mediere. Ea absolvise cursurile de mediator în vara anului 2019 și, în baza acestei calități, îl putea vizita pe „Liviu Dragnea de câte ori vrea în pușcărie, întrucât așa e leagea”, spune jurnalistul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Radu Banciu, după ce Irina Tănase a fost „lovită” în vizitele la Liviu Dragnea

„Fiți atenți cu Liviu Dragnea! Irina Tănase, așa-zisa iubită a lui Liviu Dragnea, ar fi făcut la un moment dat, după ce Dragnea a intrat la pușcărie, niște cursuri de mediator. De ce? A făcut cursuri de mediator ca să îl poată vizita pe Liviu Dragnea de câte ori vrea în pușcărie, întrucât așa e legea. Dacă ai meseria de mediator, poți să te duci, nu știu, să îl mediezi pe pușcăriaș, habar n-am. Legea îți permite să te duci de câte ori vrei, că altfel e mai complicat, nu mergi chiar în fiecare zi. Ea a fost o singură dată, de exemplu, să îl viziteze pe Dragnea în calitate de iubită. Acolo, teoretic, poate să declare oricine la poartă că e iubita lui Liviu Dragnea, nici n-ar fi chiar așa de rău. Adică, de unde știe ăla că nu ești tu? A, păi, dar ieri a venit altă domniță? Păi, și ce contează, ce acum eu mă trag de brăcinar cu orice domniță – poate să spună cea care vine a doua zi – eu sunt iubita domnului Liviu Dragnea, duceți-vă și întrebați-l pe el. Ce o să zică Liviu Dragnea, n-o cunosc pe fata asta? Ce interes are? Poate îți mai aduce o napolitană (…) deci eu zic că o primești”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Liviu Dragnea este la închisoare, unde își ispășește condamnarea din dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

„Ei, bine, Irina Tănase, care aici, să spunem, era oficial iubita lui Liviu Dragnea, pretinde că ar fi făcut cursuri de mediator. Atenție, la un moment dat ea putea fi găsită pe site-ul instituției, instituția fiind ce, Consiliul de Mediere al Municipiului București, unde îi găseai și numărul de telefon al Irinei Tănase. Puteai să suni și să ceri să vină acasă să te medieze. Acum nu știu ce înseamnă exact de făcut, că din câte înțelegem noi a media nu înseamnă a-ți face masaj sau a-ți livra pizza. Dacă venea, trebuia să facă ceva, în fine. Ea pretinde acolo că ar fi cunoscut limbile engleză și spaniolă, practic ea media o dispută. Adică tu te certai cu vecinul, să zicem, nu știu din ce motiv, pentru pisică, pentru mușcatele din pervaz, pentru nevastă, habar n-am, și atunci o chemai pe Irina Tănase să medieze conflictul. Ei, bine, câte conflicte credeți că a mediat Irina Tănase, după ce a făcut cursurile de mediator? Niciunul, bineînțeles, și într-o zi, când se pregătea iarăși să plece să îl viziteze pe Liviu Dragnea la pușcărie, a apărut în dreptul ei acest mediator nu are drept de exercitare. Vă dați seama ce furie a cuprins-o? A luat legătura cu Liviu Dragnea prin mijloace pe care numai ea le are și probabil că i-a adus la cunoștință gurului PSD această anomalie. Se pare că n-a mai reușit să îl viziteze de atunci”, a mai spus Radu Banciu.