Radu Banciu, despre amânarea alegerilor: PSD ar vrea, dar nici dacă se amână nu e foarte rău. Ei pot treacă cu japca legea pensiilor și să-i încuie rău pe liberali

Radu Banciu, despre amânarea alegerilor:  PSD ar vrea, dar nici dacă se amână nu e foarte rău. Ei pot treacă cu japca legea pensiilor și să-i încuie rău pe liberali

Radu Banciu a comentat în editia de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu amânafrea alegerilor parlamentare, care ar trebui să aibă loc în decembrie. Jurnalistul a explicat că este posibil ca atât PNL-ul și PSD-ul să se bucure de anumite avantaje, indiferent de situație.

„Alegerile parlamentare din decembrie, de Moș Nicolae ar putea să fie amânate, până în martie cum se întâmplă pe planetă. PNL-ul și-ar dori să fie alegeri că poate Moșul le-a aduce și lor o portocală poate chiar și o banana.

Pe de altă parte și PSD ar vrea, dar nici dacă se amână nu e foarte rău, ei pot treacă cu japca legea asta a pensiilor și să-i încuie rău pe liberali. Fiecare se gândește că la primăvara ca va fi mai rău. S-ar putea ca lucrurile să fie și mai rele pentru PSD chiar dacă în momentul de fața partidul care se află la guvernare se uzează. Pe dea altă parte ar putea căpana în martie lucrurile să meargă mai bine, pandemia să-i omoare pe liberali șă rămână numai pesediștii. Din fericire pentru noi, nimeni nu știe ce se va întâmpla nici in decembrie,nici in martie 2021″, a explicat prezentatorul.

Să profitam de momentul ăsta, săne mai voteze o dată și după aia potopul

„Haideți să ne grăbim cu ele că,dacă oamenii au ieșit acum cu COVID-ul, poate mai reușim să-i tragem un pic in stradă si-n decembrie. Pe de altă parte, zice PNL-ul, am castigat destul de clar acum, n-aveam cum să ne uzăm atât de rău, cât dracu de prosti să fim, până în decembrie deja lumea să se întoarcăla PSD. Haideți să profitam de momentul asta.Până își dau seama ca am început să furam, sa ne mai voteze o dată și după aia potopul, tată.Dacă ne votează și în decembrie, chiar nu mai contează”, a comentat Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)