Radu Banciu, despre situația actuală din București: "De 26 de ani, sau de 27 în curând, e același lucru, asta cu apa caldă și căldura" (VIDEO)

Radu Banciu, despre situația actuală din București: "De 26 de ani, sau de 27 în curând, e același lucru, asta cu apa caldă și căldura" (VIDEO)
Foto: B1TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de vineri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre problemele veșnice ale bucureștenilor cu apa caldă și căldura.

"Am o veste bună, dincolo deja de liniștitorul Kamikaze care a îndemnat astăzi pe bucureșteni să downloadeze căldura de pe net, doamna Firea ne asigură că nu va fi nicio problemă cu apa caldă și căldura, la 26 de ani de la Revoluție, precizând că luni se va întâlni cu toți factorii responsabili implicați în situația RADET – ELCEN. Deci niciun fel de problemă ca să nu se inducă panica în populație și să nu fie scoasă Primăria Capitalei vinovată. Sigur că ar fi un lux pe care nu ni-l permitem să acuzăm Primăria Capitalei.

De 26 de ani, sau de 27 în curând, e același lucru, asta cu apa caldă și căldura. Nimeni nu a reușit niciodată să le spună bucureștenilor, sau nu contează cui, să le spună de prin martie stați liniștiți că e rezolvată asta cu apa caldă pe următorii 15 ani. N-am mai văzut niciodată, am comentat chestiunea asta. Niciodată, la niciun jurnal occidental, văzut pe internet sau la televizor, în niciun ziar, nicăieri, niciodată dezbătută problema asta. În România este în continuare alături de problema cutremurului, este chestiunea asta cu apa caldă și cu căldura. Deci vă dați seama cam ce inutil este să reluăm de fiecare dată povestea situației economice și sociale din această capitală" a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre situația actuală din București: "De 26 de ani, sau de 27 în curând, e același lucru, asta cu apa caldă și căldura"

#DIRECT_ONE_8em0i2#