Radu Banciu: Se vorbește de 1 142 de morți în dosarul Revoluției. Populiști în izmene cum sunt PSD-știi, infractori toți, ar fi trebuit să lucreze la latura asta și deveneau eroi, dar ei s-au apucat să modifice Legile Justiției (VIDEO)

Radu Banciu: Se vorbește de 1 142 de morți în dosarul Revoluției. Populiști în izmene cum sunt PSD-știi, infractori toți, ar fi trebuit să lucreze la latura asta și deveneau eroi, dar ei s-au apucat să modifice Legile Justiției (VIDEO)

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis aviz pentru începerea urmăririi penale a lui Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, în dosarul Revoluţiei, pentru săvârşirea de infracţiunicontra umanităţii.

Subiectul a fost comentat de Radu Banciu, în ediţia de luni seară a emisiunii ”Lumea lui Banciu”.

”Se vorbește de 1 142 de morți prin împușcare și 3 000 de răniți. Principalii vinovați n-au fost găsiți nici până azi. E destul de limpede cam cine avea puterea în stat la acea vreme și cine a emis ordinele.

Tuturor celor care au venit la putere începând cu mai 1990 rușine să le fie până la moarte. Istoria nu-i va ierta niciodată, nici familiile morților. Familiile celor 1 142 de morți prin împușcare și istoria României nu-i va ierta niciodată pe acești nenorociți, că niciunul nu s-a pus pe calea ferată, cum ar fi fost cazul, și să nu se mai ridice până nu se rezolvă acest caz. Asta trebuia să facă clasa politică din România.

Nici nu le-a trecut prin cap actualilor politicieni să se ocupe de așa ceva. Ei s-au apucat să modifice Legile Justiției, să-și satisfacă viitorul lor și al familiilor lor. Asta i-a interesat, nu poporul! Niște populiști în izmenecum sunt PSD-știi, niște infractori toți, ar fi trebuit să lucreze la latura asta și ar fi devenit niște eroi. Istoria i-ar fi ținut mine. Așa, lucrurile astea nu vor rămâne,populismul ieftin, câte sticle de ulei sau kilograme de zahăr ți-a dat PSD-ul în 2004 nu interesează”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației