Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri în comun cu nea Nicu Ceaușescu (VIDEO)

Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri în comun cu nea Nicu Ceaușescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” reacțiile unor social-democrați la decizia liderilor partidului de a organiza un miting împotriva așa-zisului stat paralel.

”Noi aici în țară tot încercăm, sau nu, să o punem de-un miting PSD-ist. Ar fi interesant să vedem un miting de genul ăsta. Cică n-ar fi toți de acord. Deputatul PSD Adrian Solomon, de Vaslui, cică n-ar dori mitingul: ”Eu nu ies în stradă. Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting”.

Păi Nicu Dragnea ăsta, Nicolae Liviu Dragnea, are destul de multe lucruri în comun cu Ceaușescu. De exemplu, ținerea de minte, vocabularul, ascensiunea, teritoriul, cam amândoi vin același substrat. Poate mai puțin averea, că a lui nea Nicu a rămas necunoscută, și paltonul. Nu cred că Dragnea are palton ca al lui Ceaușescu. Nea Nicu trebuie să fie, dacă nu l-au dezgropat unii între timp, tot cu paltonul ăla pe el.

Un deputat PSD și-a exprimat nemulțumirea că majoritatea deciziilor din partid se iau numai într-un cerc restrâns. Nu era o știre dacă n-am fi aflat că sunt zece șmecheri care conduc în prezent partidul și iau absolut toate deciziile. Ăsta e Cătălin Rădulescu, ăla cu mitraliera. A tunat și-a fulgerat și a spus că el s-a săturat.

Și Rovana Plumb cică s-a supărat pe premierul Tudose, Tudose care o făcuse penală atunci când a îndepărtat-o din Guvern.
Mitingurile lui Dragnea se împiedică și de Marian Oprișan, deci de Vracea, și de Bacău, și de Suceava, Brașov și așa mai departe. Sunt tot mai mulți care i-ar coace-o lui Liviu Dragnea”,
a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri în comun cu nea Nicu Ceaușescu

#DIRECT_ONE_2wl68s#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu