Radu Banciu, despre PSD: Ei știu să fure suficient de bine și vor fura în continuare. Noi să profităm de aceste momente în care ei sunt în genunchi (VIDEO)

Radu Banciu, despre PSD: Ei știu să fure suficient de bine și vor fura în continuare. Noi să profităm de aceste momente în care ei sunt în genunchi (VIDEO)

Adrian Năstase a anunţat constituirea unui grup de sprijin pentru PSD, din care vor face parte greii partidului din urmă cu peste un deceniu.

Informația a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”În şedinţa extraordinară a PSD se taie capete şi, practic, se schimbă liniile, adică proştii care fuseseră maziliţi de Dragnea revin proșii cei dintâi. Nu e nicio schimbare de deontologie sau de viziune, ba chiar greii partidului… Octav Cozmâncă, ăsta e de la 907, revine într-un comitet de sprijin alături de Adrian Năstase.

Ăștia sunt oamenii cu care PSD vrea să pună din nou șaua pe noi, după acest eșec zguduitor.

În PSD nu există unitate – n-a fost niciodată, erau niște troglodiți care furau. Nu văd de ce le-ar trebui lor un comitet de sprijin cu Cozmâncă, Zgonea, Năstase și alți. Dar ce, ăștia nu știu să fure?

Ei știu să fure suficient de bine și vor fura în continuare. Noi să profităm de aceste momente în care ei sunt în genunchi, se căiesc sau se prefac”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)