Radu Banciu: RCS-ul este un post rigid, prudent, care are o conducere deficitară. Nu poți să ai investiții de mastodont și rezultate de purice (VIDEO)

Radu Banciu: RCS-ul este un post rigid, prudent, care are o conducere deficitară. Nu poți să ai investiții de mastodont și rezultate de purice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre scandalul de la Digi 24. Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Nației, a lansat în direct un atac extrem de dur la adresa jurnaliștilor postului care nu tratează subiectul ilegalităților comise de șefii din RCS RDS în jurnalul de știri și la adresa administratorilor companiei implicați în dosarele penale.

”Dragoș Pătraru a devenit astăzi pentru o jumătate de Românie, cel puțin, un erou, el aruncându-și ditamai nepopularul trust Digi în cap după niște dezvăluiri teribile aseară împotriva companiei.

Sigur că deocamdată cei de la RCS nu sunt deocamdată vinovați, dar asta nu înseamnă cu sbiectul nu putea fi abordat. Pătraru le-a resproșat că era un subiect de inters public și că ei nu respectă publicul”, a comentat Banciu.

Radu Banciu: RCS-ul este un post rigid, prudent, care are o conducere deficitară. Nu poți să ai investiții de mastodont și tu să ai rezultate de purice

#DIRECT_ONE_53705q#

”RCS-ul este un post rigid, prudent, care are o conducere deficitară. La conducerea acestui trust, și după aia a postului de știri sunt mari probleme. Într-adevăr, comunicarea lui este frânată atunci când există. Au o prudență, o obtuzitate, o ruigurozitate trecută uneori prea departe și atunci sigur că ea deranjează. Dar, în același timp, politețea asta, disciplina, rigurozitatea, dau, la un moment dat în plictiseală.

Problema lor este conducerea care, într-adevăr, nu are oameni competenți, nu a luat-o pe drumul cel bun. Când ai o asemenea industrie nu poți să fii ultimul. Nu poți să ai investiții de mastodont și tu să ai rezultate de purice.

Acum, de ce i-a cășunat lui Pătraru pe audiența postului, ne putem explica. El nu era bine văzut acolo pentru că el venea cu o audiență de măscărici, ceea ce era ceva bizar. Adică o televiziune atât de perfectă, atât de pedantă, ca Digi 24, dar care nu făcea audiență, cum își explică faptul că acest obiect contondent venit din alt mediu avea audiență de nu știu câte ori mai mare decât cea pe care o făceau ei”, a mai spus Radu Banciu.