Radu Banciu, după ce Ponta a spus că nu se va construi niciun kilometru de autostradă: L-aș întreba pe fostul premier de când a devenit atât de isteț (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Ponta a spus că nu se va construi niciun kilometru de autostradă: L-aș întreba pe fostul premier de când a devenit atât de isteț (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că în România n-o să se construiască niciun kilometru autostradă nici măcar dacă devine Sfântul Petru Ministrul Transporturilor. (Detalii AICI)

Declarația a fost comentată și de Radu Banciu în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Asta apropo de iureșul de la Transporturi, unde se pare că, deși e extrem de competentă și calificată, doamna Olguța nu e în grațiile președintelui Iohannis. Dar important e să rețineți că nici dacă va veni Sfântul Petru la Transporturi n-ar putea să construiască un metru de autostradă.

Acum l-aș întreba pe domnul Ponta de când a devenit atât de isteț, pentru că, pe când îl aveam pe Șova, marele lui amic, la Transporturi nu era atât de convins că nu se mai poate face nimic în domeniul respectiv. Acum, că nu mai e la putere, a zis ”după mine, potopul!”. Ideea e că nu trebuie să fii Ponta pentru a nimeri un astfel de verdict. Noi spunem asta dinainte ca Ponta să fie premier, înainte ca tovarășul Rus de la Cluj să vină cu masterplanul lui să ne dezvăluie oportunitățile României. Întrecea Belgia și Olanda la un loc la numărul de autostrăzi și linii electrificate…

Au ajuns la aceeași concluzie cu noi acești coate-goale, dar când au expirat politic sau când au fost aruncați la lada de gunoi a istoriei.

Ce deschis la vorbă e Victor Ponta, deși a fost premier ani buni și ar fi putut să ne spună lucrurile astea de pe vremea lui.

Ne spune lucruri pe care noi le cunoșteam de multă vreme. Mulțumim, domnule Ponta, că ați ajuns la aceeași concluzie la care ajunseserăm și noi de atâția și atâția ani”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)