Brad Pitt trăiește o nouă poveste de dragoste. Cine este tânără cu care se întâlnește în secret

Brad Pitt trăiește o nouă poveste de dragoste. Cine este tânără cu care se întâlnește în secret
Brad Pitt trăiește o nouă poveste de dragoste. Sursa: Facebook/Brad Pitt

Tabloidul britanic The Sun susține că Brad Pitt trăiește o nouă poveste de dragoste. Celebru actor s-ar întâlni în secret cu o artistă suedeză de 35 de ani.

Se pare că această relație s-ar fi înfiripat de la jumătatea anului trecut. Cei doi locuiesc foarte aproape, la doar câteva minute distanță.

Lykke Li este noua iubita a lui Brad Pitt

Lykke Li este o cântăreață suedeză de indie pop, pop alternativ și muzică electronică, care și-a câștigat faima datorită piesei „I Follow Rivers”. Aceasta este mai tânără cu 23 de ani decât cunoscutul actor.

Cântăreața este unul dintre cei trei copii ai cuplului Johan Zachrisson, un cântăreț de muzică jazz și Kersti Stiege. Aceasta are un fiu în vârstă de 6 ani.

Conform tabloidului britanic, Brad Pitt și Lykke Li nu au intrat în atenția presei, tocmai datorită faptului că locuiesc atât de aproape. Fostul soț al Angelinei Jolie deține o proprietate de 8 milioane de dolari în Los Feliz.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lykke Li (@lykkeli)

Angelia Jolie suferă în urma despărțirii de Brad Pitt

În urma divorțului, Angelina Jolie a slăbit enorm, ajungând la 45 de kilograme. Starea de sănătate a actriței a fost pusă în pericol.

Nu este prima dată când actrița de la Hollywood se confruntă cu mari probleme de greutate. În anul 2018, Angelina Jolie a ajuns să cântărească 34 de kg.

Vedeta de la Hollywood a trecut în ultimii 6 ani prin momente extrem de dificile după despărțirea de Brad Pitt, urmată de un proces pentru custodie extrem de lung și de dureros.

Urmăriți B1TV.ro și pe