Brad Pitt a obţinut custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie

Brad Pitt a obţinut custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie

Un judecător din California i-a acordat actorului Brad Pitt custodia comună a copiilor săi în procedura de divorţ cu fosta sa soţie, Angelina Jolie.

Superstarurile de la Hollywood, Pitt și Jolie, care au șase copii, au divorțat formal acum doi ani, dar de atunci au rămas închiși într-o luptă privată în justiție, scrie France24.

Perechea a anunțat în 2018 că a ajuns la o înțelegere amiabilă asupra copiilor – trei biologici și trei adoptați – care pare să se fi destrămat.

Documentele depuse de avocații actorului la o curte de apel din California văzută de AFP susțin că un judecător numit privat a făcut o „hotărâre provizorie” în care a constatat că „ordinul de custodie existent între părți trebuie modificat, la cererea domnului Pitt”.

Ziarele susțin, de asemenea, că judecătorul a constatat că „mărturia lui Jolie era lipsită de credibilitate în multe domenii importante” și că oferta sa de a contesta noile proceduri de custodie ar „aduce prejudicii grave copiilor, cărora li se va nega în continuare permanența și stabilitatea”.

Jolie, în vârstă de 45 de ani, încearcă ca judecătorul să fie eliminat din cauza divorțului. Reprezentanții ei nu au răspuns imediat la cererea AFP pentru comentarii.

Condițiile acordului original de îngrijire a copiilor nu au fost niciodată dezvăluite public, dar mass-media americană de divertisment a raportat pe scară largă că Pitt a solicitat o custodie egală, în timp ce Jolie a solicitat custodia exclusivă.

O sursă a declarat miercuri pentru AFP că recenta hotărâre a judecătorului „a modificat ordinea obișnuită pentru a-și crește semnificativ timpul cu copiii”, deși acest lucru nu a putut fi verificat deoarece ordinul – care nu este definitiv – este sub sigiliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe