Britney Spears are un plan macabru. Cum vrea să se răzbune pe cel care i-a furat libertatea

Britney Spears a luat o decizie radicală. Foto: Facebook/Britney Spears.

Britney Spears este în culmea fericirii. Interpreta a scăpat de tutela tatălui și se bucură de libertate. Vedeta a fost cerută de iubitul său și a început să-și planifice nunta. Aceasta a luat o decizie radicală. Fanii nu puteau să-și imagineze că Britney e capabilă să facă asemenea gest.

Urmează o nuntă de lux

Britney Spears se bucură de independență. Vedeta nu se mai află sub tutela tatălui și poarte să facă orice vrea. Interpreta a dat de înțeles că este pregătită să-și refacă viața personală și să se căsătorească cu iubitul său, Sam Asghari. Cei doi sunt de cinci ani împreună. Se pare că urmează o nuntă fastuoasă. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Anca Serea, cu lacrimi în ochi, despre relații eșuate. Cine a trădat-o

Vedeta s-a logodit cu Sam Asghari și radiază de fericire. Acum ceva timp, Britney Spears a postat pe rețelele sociale o poză în care se laudă cu un inel cu diamant. Artista a fost cerută de partenerul său. Cei doi s-au mutat împreună în 2016. Britney Spears a dezvăluit pe rețelele sociale că va purta rochia albă creată de Donatella Versace.

Citește și Alexandra Ungureanu, terorizată de Marius Moga: „Mă durea”. Ce i-a făcut artistul

Jamie Spears, tatăl vedetei, nu mai răspunde pentru ceea ce face Britney. Bărbatul a a renunțat la tutela oficială. Timp de 13 ani acesta administra viața și cariera artistei.

Interpreta a fost exploatată

Se pare că Britney Spears a fost afectată grav de scandalul cu familia sa. Aceasta a mărturisit că părinții ei nu se vor număra printre invitații nunții. Interpreta consideră că a fost exploatată de rudele eu și este dezamăgită de tot ceea ce s-a întâmplat între ea și Jamie Spears.

Citește și  Cum arată fiul Andreei Esca, Aris Eram, care este o prezenţă mult mai discretă decât sora lui, Alexia

Începând din noiembrie, Jamie Spears nu mai poate să controleze viața celebrei fiice. Britney Spears se poate bucura de liniște și libertate. Femeia și-a recăpătat dreptul să aibă copii și să se mărite.  Iubitul vedetei are doar 27 de ani. Cei doi sunt fericiți și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și Viviana Sposub vorbește deschis despre prima sarcină: „Voi fi tare fericită”

Urmăriți B1TV.ro și pe