Alexandra Ungureanu, terorizată de Marius Moga: „Mă durea”. Ce i-a făcut artistul

Alexandra Ungureanu, criticată dur de Marius Moga. Foto: Facebook/ Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri despre viața personală și profesională. Tânăra își construiește o carieră de succes și este încrezută în talentul său.

Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga

Artista a mărturisit, recent, în cadrul unui interviu susținut pe YouTube că i-a fost extrem de greu la începutul carierei. Vedeta avea dubii dacă va reuși să intre în showbizul românesc și a suferit din cauza anxietății. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Jojo și Paul Ipate au fugit în Kenya. Nu le este frică de tulpina sud-africană de Covid!

Alexandru Ungureanu a fost complexată de felul în care arată și nu se considera o femeie frumoasă. Aceasta a suferit mult și din cauza remarcilor lui Marius Moga. Cuvintele interpretului au afectat-o grav.

Citește și Celentano şi-a negociat bine salariul cu Pro TV. Colegii lui, uluiţi când au văzut cât încasează el pentru fiecare episod din Las Fierbinti

„Pe vremea aceea făceam foarte mult backing vocals, eram implicată într-o mulțime de proiecte. Dar nu eram front. Și Moga spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, dar eu știam că nu sunt 90-60-90. Eu eram o adolescentă timidă, cu urme de acnee pe față, nu aveam bani să mă duc la saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, a povestit Alexandra Ungureanu, citată de unica.ro.

Provocările showului Asia Express

A trecut mai mult timp, iar Alexandra Ungureanu a reușit să strălucească pe scenă și să lanseze câteva hituri. Se pare că vedeta nu mai e afectată de glume și critici. Artista a reușit să participe la Asia Express, unde a fost nevoit să facă fața mai multor încercări.

Citește și: Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

„Sunt foarte mândră, foarte mulțumită. Îmi place la nebunie competiția. Eu sunt foarte curioasă de ce o să urmeze. Vă țin pumnii tuturor și vă mulțumesc pentru cum ne-ați primit, că am fost parte dintr-o familie. Baftă mare!”, a spus Alexandra Ungureanu la Asia Express

Citește și  Cum arată fiul Andreei Esca, Aris Eram, care este o prezenţă mult mai discretă decât sora lui, Alexia

http://