Britney Spears, „la cuțite” cu sora ei mai mică: „Ea nu a fost niciodată lângă mine”

Spiritele se încing în familia interpretei Britney Spears. Vedeta se ceartă cu sora sa. Interpreta este nemulțumită de faptul că Jamie Lynn Spears se folosește de numele ei.

Dezvăluiri cutremurătoare despre Britney Spears

Femeia a lansat, recent, o carte în care vorbește despre conflictele cu Britney Spears. Volumul este intitulat „Things I Should Have Said” și a fost pus în vânzare, zilele trecute, în SUA. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și S-a aflat cine este „victima” lui Carla’s Dreams! Cui îi sunt dedicate versurile din ultima piesă: „Ce paradox…suferința ta înseamnă muzică de calitate pentru noi” (video)

„Știu că nu este vina ta și îmi pare rău că am fost atât de supărată pe tine. Deși sunt sora ta mai mare, am nevoie de tine mai mult decât ai nevoie de mine’”, scrie Jamie Lynn Spears în „Things I Should Have Said”.

De ce se ceartă surorile Spears

Tânăra a descris comportamentul surorii sale drept „paranoic” și uneori „eratic”.  „Ea nu a fost niciodată lângă mine acum 15 ani. De ce vorbește despre asta dacă nu vrea să vândă o carte pe seama mea?”, a fost reacția vedetei la cuvintele lui Jamie.

Britney Spears se bucură de independență. Vedeta nu se mai află sub tutela tatălui și poarte să facă orice vrea. Interpreta a dat de înțeles că este pregătită să-și refacă viața personală și să se căsătorească cu iubitul său, Sam Asghari. Cei doi sunt de cinci ani împreună. Se pare că urmează o nuntă fastuoasă.

Britney Spears a dezvăluit pe rețelele sociale că va purta rochia albă creată de Donatella Versace. Vedeta s-a logodit cu Sam Asghari și radiază de fericire.

Acum ceva timp, Britney Spears a postat pe Instagram o poză în care apare inelul cu diamant. Diva a fost cerută de partenerul său, cu care locuiește împreună încă din anul 2016.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:57 - BMW atrage atenția că interzicerea importurilor de gaze rusești va bloca industria auto: „Nu doar BMW, ci întregul sector se va bloca”
14:54 - Expert în securitate: FSB și GRU știu că Rusia pierde războiul și se pregătesc pentru era post-Putin
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”
14:23 - Prima sentință pentru armata rusă a fost emisă: ce pedeapsă a primit Șișimarin pentru încălcarea legilor de război
14:04 - Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)
14:00 - Sharon Stone a dominat covorul roşu de la Cannes. Actriţa în vârstă de 64 de ani a stârnit admirația publicului
13:57 - Cei mai mulți refugiați ucraineni vor să părăsească Ungaria, spune AFP. Problema este că Viktor Orban e pro-rus, susține o femeie care a fugit de drama războiului declanșat de Moscova