Cătălin Bordea pleacă de la „Xtra Night Show”. Cine va prezenta emisiunea alături de Dan Capatos

Cătălin Bordea pleacă de la „Xtra Night Show”. Cine va prezenta emisiunea alături de Dan Capatos
Cătălin Bordea pleacă de la „Xtra Night Show”. Sursa: Captură video/ Youtube XNS

Ediția de joi a emisiunii „Xtra Night Show” a fost ultima pentru Cătălin Bordea, în calitate de coleg de platou al lui Dan Capatos. Comediatul se va alătura unui alt proiect de televiziune, respectiv show-ului Asia Express.

Dan Capatos spune că nu crede că Bordea se va reîntoarce în cadrul emsiunii de la Antena Stars, însă dacă ar face-o, ar fi primit „cu mare drag”.

Cătălin Bordea nu va mai fi colegul de platou al lui Dan Capatos

Timp de 10 ani, Bordea a fost coprezentator în cadrul emisiunii Xtra Night Show și Un Show Păcătos, însă a decis că e timpul să-și ia rămas bun.

„Dacă va veni, aici vom fi și în vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceea ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba.

Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent (…) Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță”, a spus Dan Capatos.

Bordea a refuzat „Oscarul” oferit de Capatos

În semn de prietenie, Dan Capatos i-a oferit lui Bordea un premiul Oscar, pe care însă, comediantul l-a refuzat. De-a lungul edițiilor emisiunii, cei doi au fost adesea surprinși făcând glume unul pe seama cealuilalt.

Bordea a refuzat premiul, motivând că dacă l-ar accepta, ar însemna că nu se mai întoarce în cadrul emsiunii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:50 - Val de reacții negative, după ce Cleopatra Stratan l-a jignit pe Bursucu, în direct. Artista a avut o replică la care nimeni nu s-ar fi gândit
10:27 - Un șofer din Canada, la un pas să-și piardă viața. Mașina Tesla în care se afla a luat foc din senin
10:04 - Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a vorbit despre momentul în care s-a întâlnit cu Putin. Ce i-a transmis liderul de la Kremlin despre România
09:44 - Un expert militar rus a explicat la televiziunile de stat de ce armata lui Putin nu poate cuceri orașe importante: „Am risca pierderi majore doar pentru a ne pune steagul în centrul orașului”
09:22 - Volodimir Zelenski susține că Rusia trebuie recunoscută ca fiind un stat terorist: „Teroarea a devenit singura formă de acţiune a statului rus în raport cu Europa”
09:05 - Ruben Ostlund, câștigătorul trofeului Palme d’Or. Lista câștigătorilor Festivalului de Film de la Cannes 2022
08:43 - Cod galben și portocaliu de vijelie în toată țara. Vremea se menține una ploioasă și instabilă
08:11 - Șeful Roscosmos anunță că Rusia și China sunt pregătite să construiască o bază științifică pe Lună
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor