Cătălin Bordea, la masa juraților iUmor: „După emisiune chiar mi-am sunat soția”

Cătălin Bordea, la masa juraților iUmor: „După emisiune chiar mi-am sunat soția”
În imagine: Comediatul Cătălin Bordea. Foto: Facebook/Cătălin Bordea.

Invitatul special al ediției de duminică iUmor va fi comediantul Cătălin Bordea. Acesta va juriza momentele alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo și spune că are emoții pentru că nu a mai fost niciodată în poziția de jurat.

După filmări, Cătălin Bordea a mărturisit că a avut o chimie aparte cu ceilalți membri ai juriul și că și-a sunat soția să-i povestească cum a simțit întreaga experiență, potrivit libertatea.ro.

Cătălin Bordea, al patrulea jurat de la iUmor

Comediatul a spus că s-a simțit exact ca elevul din ultima bancă de la școală care face mereu glume și le-a mulțumit juraților pentru primirea de care a avut parte.

„Am avut emoții foarte mari pentru că nu am mai fost niciodată jurat”, a spus cel mai nou jurat „iUmor”.

„Cu toate acestea, m-am distrat foarte tare. M-am simțit exact ca băieții ăia care stau în ultima bancă la școală și care fac glume mereu. S-a creat o chimie foarte faină între noi și le mulțumesc Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac pentru primirea frumoasă. M-am simțit foarte bine și după emisiune chiar mi-am sunat soția și i-am spus că a fost distractiv”, a adăugat acesta.

iUmor are un nou format

Telespectatorii și fanii emisiunii au avut parte de surprize de începerea noului sezon iUmor, având în vedere că juriul vine cu o serie de schimbări. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au parte de schimbări la masa juraților, acolo unde o nouă vedetă își va face loc la fiecare ediție.

Până acum, la masa juraților, au stat Florin Dumitrescu, Toma Alexandru, Carmen Tănase, Mihai Petre, Micutzu, Rodica Popescu-Bitănescu și Ana Morodan.

Urmăriți B1TV.ro și pe