Eliminarea surpriză la Survivor România 2022. Concurenta din echipa Faimoșilor a plecat acasă din cauza unor probleme medicale

Eliminarea surpriză la Survivor România 2022. Concurenta din echipa Faimoșilor a plecat acasă din cauza unor probleme medicale
Foto: Instagram / Survivor România

Luni seara, Daniel Pavel a anunțat o veste tristă în echipa Faimoșilor. O concurentă a fost nevoită să plece acasă, din cauza unor probleme de sănătate. Roxana Ciuhulescu a părăsit Survivor România 2022, după o serie de probleme la genunchi. Eliminarea a fost surpriză pentru restul faimoșilor, mai ales pentru că a fost anunțată la Consiliu.

Membrii echipei Faimoșilor au fost nevoiți să participe la Consiliul de Eliminare, acolo unde au avut parte de o vestea fulger. O concurentă a fost eliminată pe probleme medicale. Mai mult decât atât, ea a fost și cea care a reușit să dobândească, prin concurs, imunitatea individuală, alături de Cătălin Smărăndescu.

Roxana Ciuhulescu, eliminată de la Survivor România 2022 din cauza unor probleme medicale

Roxana Ciuhulescu a suferit o serie de accidentări la genunchi și chiar dacă a câștigat imunitatea individuală în rândul fetelor, ea a părăsit competiția după ce medicii i-au interzis să mai participe la probe.

Vedeta le-a mulțumit colegilor și le-a recomandat să facă eforturi pentru a reuși să formeze o echipă, pentru că până în prezent acest lucru nu s-a realizat, iar efectele se văd în probele pe care le pierd în fața Războinicilor.

Vedeta de la ProMotor a câștigat imunitatea individuală, iar dacă nu exista recomandarea medicilor, aceasta ar fi fost scăpată de nominalizarea pentru eliminare. Totuși, având în vedere recomandarea medicilor și plecarea Roxanei Ciuhulescu, imunitatea a mers în seara de luni la Laura Giurcanu, cea care a urmat-o în clasament. Iată și ce salariu încasa Roxana Ciuhulescu de la emisiunea difuzată de Pro TV.

Andreea Tonciu, nominalizată pentru eliminarea de la Survivor România 2022

La Consiliul pentru Eliminare, concurenta propusă de cei mai mulți dintre faimoși a fost Andreea Tonciu. Vedetele au nominalizat-o în număr mare pe Andreea, cei mai mulți fiind de părere că brunetă nu este făcută să fie un „Survivor”. Faimoșii au fost iritați de conflictele pe care le-a creat și de certurile a căror protagonistă a fost.

Cea de-a treia nominalizare a fost făcută de Cătălin Zmărăndescu, în persoana lui Rober Niță, iar Laura Giurcanu a desemnat cea de-a treia nominalizare, în persoana Otiliei Bilionera.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina