Soțul Andreei Tonciu, reacție dură după conflictele dintre brunetă și CRBL, la Survivor România: Jalnic! Ne vedem curând

Foto: Instagram: Andreea Tonciu / Eduard CRBL

După ce Andreea Tonciu și CRBL au dat startul unui conflict în ediția de duminică de Survivor România, soțul brunetei a reacționat imediat în mediul online, acolo unde l-a tras la răspundere pe cântăreț și unde i-a adresat o serie de reproșuri.

Deși se află la mii de kilometrii depărtare, Daniel Niculescu tot i-a fost aproape soției lui. Fotbalistul a sărit imediat la atac atunci când Andreea și CRLB au avut un conflict, în timpul show-ului de la Pro TV. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

CRLB și Andreea Tonciu, conflict pe TV, la Survivor România 2022

CRBL și Andreea Tonciu au avut parte de momente extrem de tensionate la Survivor România 2022. Conflictul dintre cântăreț și brunetă a pornit de la nominalizările pentru eliminare.

Bruneta a fost curioasă să afle care au fost colegii ei de echipă ce au nominalizat-o pe Roxana Ciuhulescu să plece acasă. CRBL a fost cel care a reacționat nervos atunci când a aflat că se discută aceste lucruri, iar cei doi nu au mai discutat mult până când au început să ridice tonul și să își adrese injurii.

Cei doi au mai avut un schimb de replici și din cauza Laurei Giurcanu, după ce Andreea Tonciu și-a exprimat opinia și a susținut că nu i se pare normal ca blondina să stea singură în apă cu TJ Miles, în condițiile în care ar avea o relație.

Conflictul dintre Andreea Tonciu și CRBL a degenerat, iar cei doi s-au certat teribil, adresându-și replici nu tocmai potrivite, dar și o serie de cuvinte interzise minorilor.

Soțul Andreei Tonciu, reacție dură la adresa lui CRBL, după conflictele de la Pro TV

Luni, soțul Andreei Tonciu a ținut să posteze în mediul online un mesaj adresat lui CRBL, după conflictul acestuia cu partenera lui de viață.

Daniel Niculescu l-a „luat la rost” pe cântăreț și l-a tras la răspundere pentru cuvintele adresate brunetei. Mai mult decât atât, fotbalistul pare destul de supărat pentru ceea ce a văzut din Dominicană.

Nu îți e rușine să vorbești numai cu (…) ? Arată-ți bărbăția prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? (…) Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi”, a scris Daniel Niculescu pe Instastory, scrie Spynews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe