Gina Pistol, dezvăluiri despre viața de familie: „E cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi”

Gina Pistol, dezvăluiri despre viața de familie: E cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi
Foto: Instagram/Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbizul autohton. Cei doi se bucură de viață de cuplu. Vedetele sunt implicate în mai multe proiecte, dar nu își neglijează responsabilitățile față de micuța Josephine.

Gina Pistol a deslușit misterul

Într-un interviu pentru TVMania, iubita lui Smiley a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, în ciuda programului încărcat, dar și al deliciilor de care are parte în bucătăria chefilor de la Antena 1.

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti…

E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult”, a explicat vedeta pentru TVMania.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley și Gina, mai fericiți de când au devenit părinți

Gina și Smiley au decis că până acum nu a fost momentul să arate chipul fetiței lor, încercând astfel să o protejeze pe cât de mult posibil. Aceștia își țin viața de familie departe de ochii lumii și postează mai rar imagini în „formula completă”.

Prezentatoarea a motivat alegerea susținând că a stabilit acest lucru de comun acord cu partenerul ei, în încercarea de a proteja copilul de energia negativă din mediul online.

Juratul de la „Vocea României” a fost nevoit să își reorganizeze viața și să își schimbe prioritățile după ce a devenit tătic. Smiley a mărturisit că înainte avea o altă viață, o viață mai agitată.

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet”, a mărturisit Smiley pentru un post de radio.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene