Scandal în lumea muzicii populare. Mioara Velicu și Gheorghe Turda își fac acuzații grave

Scandal în lumea muzicii populare. Mioara Velicu și Gheorghe Turda își fac acuzații grave
Scandal în lumea muzicii populare. Sursa: Facebook/ Gheorghe Turda/ Mioara Velicu

Un scandal monstru a izbucnic între doi cunoscuți cântăreți de muzică populară. Este vorba despre Gheorghe Turda și Mioara Velicu, aceasta din urmă acuzându-l pe cântăreț că ar fi contribuit la plecarea acesteia din Ansamblul Ciocârlia.

Neînțelegerile dintre cei doi artiști au o istorie mai veche, însă acestea au culminat odată cu participarea Mioarei Velicu la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a spus că nu a mai putut rezista în ansamblu din cauza tensiunilor și s-a văzut nevoită să se pensioneze mai devreme.

Ce a spus Mioara Velicu despre pensionarea ei

Întrebată dacă Gheorghe Turda reprezintă unul dintre motivele pentru care s-a pensionat mai devreme, Mioara Velicu a spus următoarele:

„Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem dl. colonel. (…) Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor. Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta.(…) Nu am mai putut rezista să stau acolo, deși el acum a spus că eu m-am dus și m-am rugat de el să mă angajeze din nou.

Nu aș fi făcut sub nicio formă acest lucru, este o minciună de-a lui. (…) Mă adusese într-o stare ca să plec eu, fără să îmi spună: pleacă! Am ajuns într-o stare foarte gravă și noroc de bărbatul meu, care tot timpul mi-a dat o liniște sufletească. Am mers la Ansamblul „Burnasul”, la Liviu Vasilică, și mi-a fost foarte bine, de acolo am ieșit la pensie.”, a declarat Mioara Velicu, în emisiunea amintită.

Cum a răspuns Gheorghe Turda acuzațiilor

Pe de altă parte, Gheorghe Turda a spus că artista minte cu privire la plecarea din Ansamblul Ciocârlia și că cererea nu i-ar fi fots aprobată de minister.

„Minte cu nerușinare, tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul Ciocârlia, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister… A vrut să fie vedetă, fără să vină la program. Nu putea fi ca Maria Ciobanu, Irina Loghin, Angela Moldovan sau Ion Cristoreanu! Ea voia program preferențial. Acesta este termenul. Este mincinoasă. De ce? Să fim serioși. Am martori, oameni din Ansamblul Ciocârlia, din vremea aceea!”, a declarat Gheorghe Turda pentru Fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni