Imagini de senzație cu Maria Dragomiroiu la 66 de ani! Cum a apărut în costum de baie, pe plaja din Miami (GALERIE FOTO)

Foto: Facebook / Maria Dragomiroiu

La 66 de ani, Maria Dragomiroiu se poate lăuda nu doar cu o carieră impresionantă, ci și cu un fizic de invidiat. Celebra interpretă de muzică populară arată senzațional, iar acest lucru se vede și în imaginile surprinse la plajă, în Miami. Cântăreața se află în SUA alături de soțul ei, dar și de Mioara Velicu și urmează să susțină o serie de concerte.

Maria Dragomiroiu a profitat din plin de timpul liber petrecut în SUA așa că a dat o fugă la plaja din Miami. Interpreta nu a fost singură, ci alături de soțul ei și de Mioara Velicu. Mai multe imagini în galeria foto de AICI!

Maria Dragomiroiu, imagini de senzație în costum de baie, surprinze pe plaja din Miami

În ultima lună, Maria Dragomiroiu s-a bucurat de o serie de concerte în America, alături de Mioara Velicu, 3 Sud Est și Gheorghe Gheorghiu. În pauzele dintre concerte, cele două interprete de muzică populară s-au bucurat de câteva momente de relaxare așa că au decis să profite de vreme frumoasă și să meargă la plajă, în Miami.

Maria Dragomiroiu și-a făcut o serie de fotografii, pe care ulterior le-a distribuit pe rețelele sociale, arătându0le fanilor că arată foarte bine la cei 66 de ani ai săi. Deși a ieșit la pensie, interpreta de muzică populară are un fizic de invidiat și este în continuare activă.

Maria Dragomiroiu și-a serbat onomastica în SUA

Ziua onomastică, Sf. Ioan a fost sărbătorită de către Maria Dragomiroiu tot în SUA, alături de soțul ei.

Astăzi, de Sfântul Ion, dorim tuturor celor care își serbează ziua numelui, să vă dea Dumnezeu multă sănătate, liniște sufletească și iubire, iar florile să vă bucure sufletele cu frumusețea și parfumul lor”, a scris ea pe Facebook, alături de mai multe imagini.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:54 - Premierul Estoniei: O pace negociată prost pentru Ucraina e o pace proastă pentru noi toţi. Concesiile făcute agresorului duc la războaie. Am făcut greșeala asta deja de trei ori
18:48 - Ministerul rus al Apărării susține că portul Mariupol a fost complet deminat. Peste 12.000 de obiecte explozive și arme au fost găsite
18:40 - România oferă motorină, benzină și păcură pentru Republica Moldova din rezerva de stat: „Este un ajutor care va consolida, va creşte securitatea energetică”
18:21 - Rusia trece la un sistem de educație „de interes național”. Ministrul rus al Învățământului Superior: „Viitorul aparține propriului nostru sistem de educație unic”
18:17 - Vladimir Putin a vizitat pentru prima dată soldați ruși răniți în războiul din Ucraina (VIDEO)
18:17 - Suedia nu finanţează și nu înarmează organizaţii teroriste. Premierul Magdalena Andersson, răspuns la acuzațiile Turciei
18:02 - Cristian Bușoi: OMS și UE trebuie să-și consolideze coordonarea. Lecțiile învățate în pandemie să fie transformate în reguli și soluții de acțiune pentru viitor
17:53 - Şefa Comisiei Europene „nu se aşteaptă” ca ţările europene să ajungă la un acord privind embargoul asupra petrolului rusesc
17:41 - Judecătorul Cristi Danileț a fost exclus pentru a doua oară de CSM din magistratură
17:39 - Tot mai mulți profesori vor grevă generală. Simion Hăncescu (FSLI): E ridicol ce se întâmplă… Luptăm pentru vreo 200 de lei în plus la salariu (VIDEO)