Veşti tulburătoare despre Mioara Velicu: locul de veci e pregătit!

Mioara Velicu face dezvăluiri inedite, după ce și-a pregătit locul de veci: E ca și cum ți-ai face o casă / Foto: Facebook / Mioara Velicu

Mioara Velicu și-a cumpărat și pregătit locul de veci, pentru momentul în care „îi va suna ceasul”. Prevăzătoare, așa cum fac mulți români, celebra interpretă de muzică populară a recunoscut că se teme de noul coronavirus și tocmai de aceea a preferat să fie „pregătită”.

Vestea că Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață a adus o mare durere în lumea muzicii populare din România. Artiștii au recunoscut că suferă după pierderea celebrului interpret, iar unii dintre ei au precizat că s-au pregătit și ei pentru momentul trist ce va veni și în viața lor. Mioara Velicu a recunoscut că s-a pregătit pentru ziua în care va muri și are deja locul de veci gata.

Mioara Velicu și-a pregătit înmormântarea și a cumpărat deja locul de veci

Mioara Velicu a recunoscut că se teme de COVID-19, mai ales după ce numeroși interpreți de muzică populară și-au pierdut viața în urma infectării. Cântăreața a mărturisit că a preferat să fie totul pregătit, cea mai mare frică a ei fiind că va muri în spital, iar de acolo va fi pusă într-un sac.

„Trebuie să fii întotdeauna pregătit să nu lași necazuri pentru cei care te vor duce pe ultimul drum. Dacă totul este pregătit de acum, e ca şi cum ți-ai face o casă.

Nu am cine știe ce avere. Sunt un om decent, modest aşa cum ar trebui să fie orice român, să aibă cât de cât condiţii decente. În ultimii 7 ani nu există an să nu mă duc în vacanță pentru că e frumos să cânt, dar să mă şi destind”, a povestit ea, potrivit Cancan.ro.

Artista este de părere că oamenii trebuie să fie precauți și să își pregătească toate aceste lucruri din timp, fără să lase prea multe de făcut celor dragi, care îi vor conduce pe ultimul drum.

În vârstă de 77 de ani, Mioara Velicu a preferat să fie prevăzătoare. Interpreta de muzică populară, ca mulți români în vârstă, a ales să își pregătească toate lucrurile pentru momentul trist, fără să creeze bătăi de cap în rândul familiei.

Descoperiți cele mai frumoase poze cu Mioara Velicu, în Galeria Foto de AICI!

Numeroși interpreți de muzică populară, răpuși de COVID-19

Din 2020 și până în toamna anului 2021, numeroși interpreți de muzică populară și muizcă lăutărească au pierdut lupta cu COVID-19.

În 2020, mai mulți interpreți de muzică populară au fost răpuși de COVID-19. Printre aceștia se numără și Nelu Bălășoiu, Nicolae Sabău și Vasile Barani.

Anul 2021 a răpit nume mari ale muzicii populare românești. George Finiș și Petrică Moise și-au pierdut viața după infectarea cu COVID-19, iar lor li se alăturp și Petrică Mîțu Stoian.

Muzica lăutărească a devenit mai săracă, după pierderea lui Nelu Ploieșteanu, a Corneliei Catanga și a lui Gabi Luncă.

Urmăriți B1TV.ro și pe