Survivor România: Andreea Tonciu, întinsă pe targă, în așteptarea medicilor. Competiția l-a doborât și pe Relu Păunescu

Reacție dură a soțului Andreei Tonciu după ce a fost înjuurată de CRBL.

Competiția devine din ce mai strânsă la Survivor România, iar concurenții sunt dispuși să-și riște propria viață pentru a rămâne în cursă. Promo-ul filmat în Republica Dominicană îi face pe fanii emisiunii să aștepte cu sufletul la gură episodul de duminică, 23 ianuarie.

Jocul pentru recompensă s-a dovedit imposibil pentru cel puțin 2 dintre concurenți: Relu Păunescu și Andreea Tonciu.

Imaginile difuzate pe platforma YouTube o arată pe Andreea Tonciu, întinsă pe targă,după o gravă accidentare, în așteptarea intervenției medicale.

De o accidentare gravă ar fi avut parte și Relu Păunescu, cel mai în vârstă concurent din acest sezon de la Survivor România.

Survivor România pune o presiune imensă pe rezistența și instinctul de supraviețuire al vedetelor, acestea fiind nevoite să-și construiască adăpost, sa își procure hrana și să își găsească aliați, pentru că va exista un singur câștigător.

Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la „Survivor România”

Andreea Tonciu a fost în centrul unui scandal și în episodul de săptămâna trecută, după ce a spus despre CRBL e „nebun și pervers” și a insistat că „nu voi avea niciodată vreun șef în această competiție”.

În aceeași ediție a „Survivor”, războinicul Liviu Mihalca a decis să se retragă.

„Consider că nu am fost cel mai bun concurent. Mi-e frică să intru pe traseu. Nu reuşesc să mă acomodez. Nu vreau să îi trag în jos pe colegii mei. Primele zile au fost foarte ok, dar consider că nu pot duce la final. Din acest motiv, am ales să fac anunţul. Eu sunt şi dansator profesionist şi nu vreau să nu mai pot dansa după emisiune”, a spus acesta. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina