73 de trenuri anulate, două rute de cale ferată restricționate din cauza viscolului. Vezi situația trenurilor

73 de trenuri anulate, două rute de cale ferată restricționate din cauza viscolului. Vezi situația trenurilor
Foto: 9am.ro

CFR Călători a decis, pentru 3.02.2012, anularea a 60 trenuri, inclusiv trenuri suburbane, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

De asemenea, utilajele de deszăperire acționează pe linia Urziceni – Slobozia din cauza ninsorilor și a viscolului, însă se circulă pe ruta respectivă.

Circulația este restricționată între stațiile Adjud – Buzău și Adjud – Lunca de Mijloc, unde sunt probleme cu liniile de cale ferată din cauza temperaturilor foarte scăzute.

Pe de altă parte, CFR a suplimentat șase trenuri de calatori pe rute ocolite.

De asemenea, pentru trenurile care inregistreaza intarzieri,  CFR restituie integral contravaloarea călătoriilor pentru parcursul neefectuat, la cerere. Călătorii au posibilitatea și de a efectua călătorii cu alte trenuri pentru care au bilete, fără plată suplimentară.

Potrivit Administrației Fluviale a Dunării de Jos, nu există dificultăți de navigație pe Dunarea fluvială însă sunt probleme în sectorul navigației maritime dintre Brăila și Sulina.

Toate aeroporturile sunt deschise, însă traficul aerian se desfașoară cu dificultate pe unele aeroporturi, cu întârzieri la decolare sau aterizare.

Vezi AICI situația trenurilor anulate

Vezi AICI situația drumurilor din țară

Urmăriți B1TV.ro și pe