Antrenorul CSM Unirea Slobozia, arestat pentru luare de mită

Antrenorul CSM Unirea Slobozia, arestat pentru luare de mită
Foto: ziare.com

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Unirea Slobozia, Gheorghe Neagu, a fost arestat preventiv, sâmbătă, sub acuzaţia de luare de mită, după ce procurorii l-au prins în flagrant delict în momentul în care primea bani de la mama unei eleve, informează Mediafax. Această decizie nu este definitivă, avocatul antrenorului atacând cu recurs hotărârea magistraţilor, care se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti.

„Gheorghe Neagu a fost prezentat iniţial Parchetului Tribunalului Ialomiţa, care a decis reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar astăzi (n.r. – sâmbătă) instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile, decizia fiind atacată cu recurs”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Ialomiţa, Cristina Istrate.

Neagu este acuzat că ar fi pretins şi primit 100 de euro pentru a promova o elevă a Grupului Şcolar „Mihai Eminescu”, iar după ce a primit banii marcaţi, profesorul a fost reţinut sub acuzaţia de luare de mită.

Gheorghe Neagu este antrenor al echipei de handbal de patru etape şi predă la Grupul Şcolar „Mihai Eminescu” din 1977. El a antrenat în câteva rânduri echipa de handbal, iar soţia sa, Ileana Neagu, este antrenor secund al formaţiei CSM Unirea Slobozia, care activează în Divizia A.