Băsescu face plângere penală împotriva lui Ponta: Scandalul cu Vila Dante este același tip de fals ca cel cu copilul

Băsescu face plângere penală împotriva lui Ponta: Scandalul cu Vila Dante este același tip de fals ca cel cu copilul

Traian Băsescu va face plângerea penală împotriva prim-ministrului Victor Ponta, în urma acuațiilor aduse de acesta din urma privind Vila Dante, anunță B1TV. Ajuns joi dimineață la sediul de campanie, președintele suspendat Traian Băsescu, și-a exprimat din nou indignarea față de scandalul cu Vila Dante, fiind de părere că cei care lansează astfel de informații (cu referire directă la Victor Ponta) ar trebui judecați în instanță.

Nu poți să minți în halul ăsta, să te duci într-o vilă a RA-APPS-ului să spui că ar fi ajuns la Băsescu. Să arate o singură cerere a mea. Astfel de mincinoși trebuie să ajungă în instanță” a spus Băsescu.

În opinia sa, cazul seamănă cu cel din 2009, când președintele a fost acuzat că ar fi lovit un copil, în timpul unui miting, în campania prezidențială.

Seamănă ca abordare cu întâmplarea cu copilul. Același tip de fals din campania trecută” a spus Băsescu.

Miercuri, premierul Victor Ponta i-a luat pe mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Palatul Victoria şi a mers cu ei la Vila Dante, precizând că imobilul a fost pregătit, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finalul mandatului. În replică, RA-APPS a spus că nu s-a primit nicio solicitare în sensul acuzațiilor formulate de premier.

Băsescu, la sediul de campanie, despre Vila Dante

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21991').select();" id="embed_text_21991" />