Braşov: Muncitorul prins sub un mal de pământ a fost scos mort

Braşov: Muncitorul prins sub un mal de pământ a fost scos mort
Foto: B1.ro

UPDATE 22:10:  Echipele de intervenţie care au acţionat, joi seară, la ieşirea din localitatea Homorod, din judeţul Braşov, pentru scoaterea unui muncitor care lucra la reţeaua de canalizare şi peste care s-a prăbuşit un mal de pământ a fost găsit mort.

Un muncitor care lucra la reţeaua de canalizare, la ieşirea din localitatea Homorod, judeţul Braşov, a fost prins, joi seară, sub un mal de pământ.

Mai multe echipaje de pompieri interveni pentru salvarea acestuia. Muncitorul lucra alături de nişte colegi la o canalizare, iar la un moment dat un mal de pământ s-a prăbuşit peste el, transmite Mediafax.

„La această oră se intervine cu un echipaj de descarcerare, însă bărbatul este la doi metri sub pământ. Nu ştim dacă mai este în viaţă. La faţa locului se mai află un echipaj SMURD şi o ambulanţă”, au declarat pompierii aflați la fața locului

 

Ultima oră
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia