Gigi Becali, atacat cu pietre la ieşirea din Ghencea. Şase suporteri reţinuţi

Gigi Becali, atacat cu pietre la ieşirea din Ghencea. Şase suporteri reţinuţi
Foto: sportingnews.ro

Furia s-a dezlănţuit, luni seară, pe Ghencea, cât şi în afara tribunelor. Înfrângerea echipei favorite i-a înfuriat pe suporterii stelişti, încât la vederea patronului Stelei, Gigi Becali, au sărit la atac, au aruncat cu ce au putut în maşina sa. Şase suporteri au fost imediat reţinuţi de poliţişti, iar Becali a depus plângere penală împotriva lor.

Imediat după ce maşina pe care o conducea a fost atacată, Gigi Becali a mers la Secţia 22 de Poliţie şi a depus plângere penală împotriva celor care l-au atacat. Ba mai mult, poliţiştii criminalişti au luat amprente de pe maşina patronului Stelei pentru a identifica şi alţi suporteri, care s-ar fi putut afla în rândul atacatorilor.

Şase dintre ei au fost deja reţinuţi, iar Becali spune că pagubele se ridică la suma de aproximativ 50.000 de euro.

“Numai pietre, toate loviturile sunt de la pietre (…) E un grup organizat de 20-30 de persoane care fac asta. Mă aşteptau”, a spus Becali.

Cei şase nu au fost singurii care au ajuns pe mâna jandarmilor şi a poliţiştilor. Şi alţi suporteri au fost reţinuţi şi duşi la secţia de poliţie, pentru că nu şi-au putut controla furia.

Gigi Becali, atacat cu pietre de suporteri