Ionuț Neagoe de la Oțelul Galați, transferat la Steaua pentru 500.000 euro

Ionuț Neagoe de la Oțelul Galați, transferat la Steaua pentru 500.000 euro

Ionuț Neagu, mijlocașul echipei Oțelul Galați, a efectuat, luni după-amiază, vizita medicală înaintea transferului de la Steaua, potrivit DigiSport.

„Este un pas important în cariera mea, pentru că este cea mai galonată echipă din România şi cred că pe plan intern este maximum ce puteam realiza. S-a tot vorbit de un transfer şi am aşteptat. Dacă se întâmplă acum, e ok, dacă nu, rămâneam la Galaţi, o luam de la început. Avem aceleaşi scopuri: titlul. Dacă mi-era teamă, nu mai veneam. Concurenţa e benefică atât pentru Bourceanu şi Pintilii, cât şi pentru mine”, a declarat Neagu.

Neagu crede că Steaua va trece de faza grupelor Champions League.

„Am mai jucat cu Oţelul în Liga Campionilor şi vreau doar să repet acest sentiment. Este o grupă destul de echilibrată şi sunt şanse reale de calificare”, a completat Neagu.

Potrivit lui Victor Becali, valoare atransferului este de aproximativ 500.000 euro.

„Neagu a făcut vizita medicală. Cluburile s-au înţeles, iar lui i s-a spus ce poate să îi ofere Steaua. Nu sunt probleme din acest punct de vedere. Mai trebuie semnat contractul. Suma de transfer e pe la 5-600.000 de euro, dar ceva în minus decât în plus”, a explicat Becali.

Ultima oră
09:19 - Românii cumpără apartamente și case la mare. Cât costă locuințele de lux din Mamaia Nord (VIDEO)
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic