Italia: Un albanez a omorât doi conaționali, din gelozie, într-un centru comercial din L’Aquila

Italia: Un albanez a omorât doi conaționali, din gelozie, într-un centru comercial din L'Aquila
Un albanez a fost arestat joi după-amiază după ce a împușcat mortal două persoane, tot albanezi, într-un centrul comercial din oraşul italian L'Aquila, transmite site-ul mondoinformazione.com.  Asta dupa ce...

Un albanez a fost arestat joi după-amiază după ce a împușcat mortal două persoane, tot albanezi, într-un centrul comercial din oraşul italian L’Aquila, transmite site-ul mondoinformazione.com.  Asta dupa ce initial presa italiană anunțase că atât agresorul, cât și victimele sunt cetățeni români.

Doă persoane, soţi şi soţie, au fost ucişi în atacul armat. Forţele de ordine au intervenit imediat la centrul comercial, care a fost evacuat şi închis.

Atacatorul a fost arestat fără să opună rezistență. Acesta a explicat că i-a ucis pe cei doi din gelozie.

Presa italiană prezintă informaţii contradictorii privind naţionalitatea autorului şi victimelor atacului armat, unele surse afirmând că este vorba de români, iar altele că sunt albanezi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)