Ministerul Fondurilor Europene se reorganizează: Se renunță la 13 posturi

Ministerul Fondurilor Europene se reorganizează: Se renunță la 13 posturi

Ministerul Fondurilor Europene precizează că va reduce numărul de posturi de la 304 la 291 şi că, urmare a acestei reorganizări a instituţiei, va organiza examen în vederea selectării funcţionarilor publici, concursul urmând să fie organizat în 14 august.

„Ministerul Fondurilor Europene va reduce numărul de posturi de la 304 la 291, potrivit Hotărârii Guvernului nr. 538/2013 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 43/2013 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Fondurilor Europene şi Metodologiei de reorganizare şi restructurare a Ministerului Fondurilor Europene, aprobată prin Ordinul Ministrului Fondurilor Europene nr. 681/2013”, se arată într-un comunicat transmis duminică de MFE.

Ca urmare a reorganizării instituţiei prin reducerea numărului de posturi, Ministerul Fondurilor Europene va organiza examen „în vederea selectării funcţionarilor publici care vor fi numiţi în conformitate cu prevederile art. 100 alin. (1) şi care îndeplinesc condiţiile impuse de art. 100 alin. (2) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare”, citează Mediafax.

Concursul va fi organizat în data de 14 august şi va consta într-o probă scrisă. MFE menţionează că bibliografia, condiţiile de participare, respectiv lista funcţiilor publice pentru care se organizează examenul au fost publicate pe pagina web a ministerului, în 6 august.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)