Mircea Banias: Sunt nevinovat! DNA s-a mai înșelat odată în privința mea

Mircea Banias: Sunt nevinovat! DNA s-a mai înșelat odată în privința mea

Senatorul democrat-liberal Mircea Banias a declarat, marți, în exclusivitate, la emisiunea „Evenimentul Zilei„, difuzată de B1 TV, că nu a intervenit niciodată la niciun fel de autoritate pentru lucrurile de care este acuzat de către Direcția Generală Anticorupție (DNA).

Acesta a continuat spunând că a mai trecut printr-o situație similară, „acum două luni de zile, când DNA-ul a spus niște lucruri despre mine și tot DNA-ul a spus apoi că nu sunt adevărate”.

Mircea Banias se declară nevinovat

Embed: " />

Mircea Banias a precizat că i-a cerut produse lui Eugen Bogatu, anul trecut de Căciun, pentru a le oferi unor persoanelor surdo-multe și celor nevoiașe. Acesta a notat că a fost vorba doar de produse contrafăcute.

Senatorul susține, contrat acuzațiilor DNA, că nu ar fi promis blocara restructurării Portului Constanța.

Mircea Banias: Am avut discuții cu Eugen Bogatu

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_6647').select();" id="embed_text_6647" />

Banias a spus că nu a avut nicio discuție cu Bogatu vizavi de blocarea scanării containerelor, cum reiese din comunicatul procurorilor anticorupție.

„Inacceptabil. Procurorii nici n-au așteptat venirea avocatului de la Constanța, mi s-a dat unul din oficiu”, a precizat senatorul în legătură cu audierea de la DNA.

„Am refuzat să dau declarații în lipsa avocatului meu”, a menționat Banias.

Mircea Banias: Procedura DNA, innaceptabilă

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_6648').select();" id="embed_text_6648" />

Senatorul Mircea Banias este acuzat de aderare la un grup infracțional organizat, trafic de influență și instigare la delapidare. Conform DNA grupul din care face parte Banias se ocupa cu contrabanda cu mărfuri de orice gen în schimbul remiterii unor sume de bani sub formă de mită.

Banias a primit interdicția de a părăsi România pentru 30 de zile, după ce a fost audiat, luni, la sediul DNA.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului