Nepoata lui Traian Băsescu se va numi Sofia Anais: Elena Băsescu a făcut anunţul pe Facebook

Nepoata lui Traian Băsescu se va numi Sofia Anais: Elena Băsescu a făcut anunţul pe Facebook
Foto: facebook.com

Elena Băsescu a dezvăluit numele fetiţei pe care a născut-o duminică noapte, la un an de la căsătoria ei cu Bogdan Ionescu.

Fiica preşedintelui a anunţat pe Facebook cum se va numi bebeluşul şi cine a ales numele micuţei.

La un an de la căsătorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia si trebuia să nasc in jurul acestei date. Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult lui Bogdan. Numele de familie al fetiţei noastre dragi va fi Ionescu-Băsescu.

Totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă.

Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, urări de bine pentru mine şi pentru fetiţă şi mi-au fost alături în aceste momente„, este mesajul postat de Elena Băsescu pe Facebook.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la ieşirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a născut o fetiţă, că este bucuros că a primit „nobilul titlu de bunic”.