Prahova: Trei persoane aflate în ambulanţa ce a căzut în râpă au ajuns la spital

Prahova: Trei persoane aflate în ambulanţa ce a căzut în râpă au ajuns la spital
Foto: B1 TV

Cele trei persoane care se aflau în maşina tip ambulanţă care s-a răsturnat, marţi, într-o râpă, pe marginea DN 1, au fost scoase din autovehicul de pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Victimele au suferit multiple traumatisme, fiind transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Marina Dinu, a declarat că echipajele ISU le-au scos pe cele trei persoane aflate în maşina tip ambulanţă, victimele fiind preluate de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că unul dintre răniţi, care a suferit un traumatism toracic şi un pneumotorax, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Celelalte două victime au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi multiple contuzii la membre, fiind duse la Spitalul Orăşenesc din Sinaia.

Marţi după-amiază, trei persoane au fost rănite după ce o ambulanţă a derapat pe DN 1, pe serpentinele de la Posada , şi s-a răsturnat într-o râpă adâncă de aproximativ 25 de metri.
 

Accident pe serpentinele de la Posada

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)